​Har dit badekar fået karsygdomme 

- så ring til Badekarsdoktoren for ny emalje

Telefon: 20 82 64 66​

​40 års erfaring

Helt unik service

​Forlæng levetiden

​Landsdækkende service

Maling og emaljering af badekar med stor grundighed

Holder du meget af en stille stund i dit badekar, men er det efterhånden længe siden, fordi det er medtaget og slidt? Så bestil emaljering af badekar hos Badekarsdoktoren i Rødovre, Hellerup og resten af Sjælland, og få genskabt værdien af det gamle badekar. Hos Badekarsdoktoren har vi mange års erfaring med forskelligartet arbejde med lige så forskellige badekar. Vi har blandt andet stor erfaringmed maling af badekar.

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsløsninger til dit badekar - uanset om det er et større eller mindre indgreb. Du får for eksempel emaljering af badekar til en skarp pris. Vi udfører arbejdet på stedet, og vi er yderst punktlige og overholder aftalte tider.

Vi udfører emaljering og maling af badekar i god kvalitet

Vi har efterhånden foretaget maling og emaljering af badekar for rigtig mange kunder, som har været glade for, at de igen kunne benytte deres dejlige badekar. Vi udfører alle former for renovering af badekar i en rigtig god kvalitet, så du igen kan nyde godt af dit badekar.

Tænd for musikken, fyld vand i badekaret, og glem alt omkring dig. 

Når du bestiller emaljering af badekar hos os, investerer du i din egen livskvalitet. At tage sig selv den frihed at kunne koble af i et lækkert badekar er som balsam for sjælen. Lad derfor os om at renovere dit badekar, således at det er i hænderne på specialister, som evner at levere et uovertruffen stykke håndværk.​ Hvis en renovering med emaljering ikke er nødvendig, kan vi også tilbyde maling af badekar.

Få et uforpligtende tilbud

​Hvorfor investere en masse penge i et helt nyt badekar, når du kan få renoveret det gamle, så det er næsten som nyt? Med en professionel emaljering af badekar eller maling af badekar får du en løsning, der forvandler dit badekar til et imødekommende frirum, hvor du kan få fred og stresse af.

Uanset hvor slidt og gammelt det er, kan vi genfinde en stor del af den oprindelige værdi, så du igen har lyst til at bløde op og finde ro i dit badekar. Vi klarer som sagt alle opgaver på stedet, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud, når vi vurderer din opgave.

Kontakt os på telefon 20 82 64 66 eller e-mail på erik@badekarsdoktoren.dk.

Indhent tilbud

Ønsker du at blive ringet op med godt tilbud på renovering af badekar eller malerarbejde, så udfyd formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Badekarsdoktoren

CVR: 61221115

adresseinformation

kontaktinformation