Maling og emaljering af badekar med stor grundighed​ tilbydes

​Forny dit gamle og slidte badekar

Holder du meget af en stille stund i dit badekar, men er det efterhånden længe siden, fordi det er medtaget og slidt? Så bestil emaljering af badekar hos Badekarsdoktoren i Rødovre, Hellerup, Hvidovre og resten af Sjælland, og få genskabt værdien af det gamle badekar. Hos Badekarsdoktoren har vi mange års erfaring med forskelligartet arbejde med lige så forskellige badekar. Vi har blandt andet stor erfaring med maling af badekar.

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsløsninger til dit badekar - uanset om det er et større eller mindre indgreb. Du får for eksempel emaljering af badekar til en skarp pris. Vi udfører arbejdet på stedet, og vi er yderst punktlige og overholder aftalte tider.

Vi udfører emaljering og maling af badekar i god kvalitet

Vi har efterhånden foretaget maling og emaljering af badekar for rigtig mange kunder, som har været glade for, at de igen kunne benytte deres dejlige badekar. Vi udfører alle former for renovering af badekar i en rigtig god kvalitet, så du igen kan nyde godt af dit badekar.

Tænd for musikken, fyld vand i badekarret, og glem alt omkring dig.

Få et uforpligtende tilbud på emaljering

Hvorfor investere en masse penge i et helt nyt badekar, når du kan få renoveret det gamle, så det er næsten som nyt? Med en professionel emaljering eller maling af badekar får du en løsning, der forvandler dit badekar til et imødekommende frirum, hvor du kan få fred og stresse af.

Uanset hvor slidt og gammelt det er, kan vi genfinde en stor del af den oprindelige værdi, så du igen har lyst til at bløde op og finde ro i dit badekar. Vi klarer som sagt alle opgaver på stedet, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud, når vi vurderer din opgave.

​​

Kontakt os på +45 2082 6466 eller erik@badekarsdoktoren.dk.​

kontakt badekarsdoktoren og få et uforpligtende tilbud

Uanset om det er ny emalje til badekaret eller anden form for renovering, går vi ikke fra en opgave, før resultatet er perfekt. Kvaliteten er vores varemærke, hvorfor du kan være sikker på, at dit badekar er i gode hænder.

Søg professionel hjælp mod badekar sygdomme, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave med ny emalje og renovering af badekar.

Kontakt os på telefon +45 2082 6466 eller send en e-mail til erik@badekarsdoktoren.dk.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Badekarsdoktoren

CVR-nummer: 61221115

Her ligger vi

Viemosevej 24 B, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 2082 6466

E-mail: erik@badekarsdoktoren.dk

indhent tilbud

© 2022 Badekarsdoktoren. Alle rettigheder forbeholdes.