✓​ 40 års erfaring

✓​ Helt unik service​

✓​ Forlæng levetiden på dit badekar​

Malermester Erik Isbrand er din erfarne maler i Rødovre

Hos Malermester Erik fra Badekarsdoktoren kan du få farvet tilværelsen, unik service og godt håndværk. Vi holder til i Rødovre, hvorfra vi ofte tager til Hellerup samt Hvidovre - men vi har også kunder andetsteds fra. 

Vi hjælper særligt erhverv, når der er behov for en dygtig bygningsmaler, men kan sagtens udføre arbejde til private hjem.

Med malermester Erik i spidsen udfører vi enhver form for malerarbejde – både inde og ude.

Hvordan arbejder vores malermester?

Før vi påbegynder arbejdet, tilbyder vi dig grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse. At være professionel malermester kræver, at man følger med tidens trends.

Derfor sørger vi for altid at være opdaterede, når det kommer til nye teknikker og produkter inden for vores fag. På den måde er du sikret bedst mulig kvalitet og holdbarhed.

Hvad koster en maler?

Vores priser på en maler afhænger meget af omstændighederne. Er det inde, er det ude, hvor stort et område drejer det sig om, hvilken maling skal vi benytte? Er der særlige forbehold, vi skal tage højde for?

Spørgsmålene er mange, men hvis du vil høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte vores malerfirma ved at ringe på 20 82 64 66 eller ved at skrive til erik@barekarsdoktoren.dk for at få rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde formularen på vores side – så ringer vi til dig hurtigst muligt med en billig pris.

Indhent tilbud

Ønsker du at blive ringet op med godt tilbud på renovering af badekar eller malerarbejde, så udfyd formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Badekarsdoktoren

CVR: 61221115

adresseinformation

kontaktinformation