​Har dit badekar fået karsygdomme 

- så ring til Badekarsdoktoren for ny emalje

Telefon: 20 82 64 66​

​40 års erfaring

Helt unik service

​Forlæng levetiden

​Landsdækkende service

Maler i Hvidovre, Hellerup og Rødovre

Over 40 års erfaring i branchen

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma, som kan male hos dig? Så er du kommet til den rette malermester. 

Hos Malermester Erik fra Badekarsdoktoren kan du få farvet tilværelsen, unik service og godt håndværk. Vi holder til i Rødovre, hvorfra vi ofte tager til Hellerup samt Hvidovre, men vi har også kunder andetsteds fra.

Vi er et kompetent firma med 40 års erfaring inden for totalservice og malerarbejde. Vi hjælper særligt erhverv, når der er behov for en dygtig bygningsmaler, men vi kan sagtens udføre arbejde i private hjem også.

Med malermester Erik i spidsen udfører vi enhver form for malerarbejde – både inde og ude.

Hvordan arbejder vores malermester?

Før vi påbegynder arbejdet, tilbyder vi dig grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse. Således kan vi sammen finde den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. 

Vi sætter altid dine individuelle ønsker i centrum for vores arbejde.

At være professionel malermester kræver, at man følger med tidens trends. Derfor sørger vi for altid at være opdaterede, når det kommer til nye teknikker og produkter inden for vores fag. På den måde er du altid sikret bedst mulig kvalitet og holdbarhed.

Hvad koster en maler?

Vores priser på en maler afhænger meget af omstændighederne. Er det inde, er det ude? Hvor stort et område drejer det sig om? Hvilken maling skal vi benytte? Er der særlige forbehold, vi skal tage højde for?

Dog kan du være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige, uanset hvilken opgave vores malermester skal udføre hos dig. 

Derudover er du garanteret veludførte løsninger, som er holdbare i mange år ud i fremtiden. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, hvilket er med til at sikre optimale resultater.

Vores maler står desuden klar til at varetage enhver opgave, så du må aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Kontakt vores malermester for at høre nærmere

Spørgsmålene er mange, men hvis du vil høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte vores maler ved at ringe på telefon: 20 82 64 66 eller ved at skrive til vores mail: erik@barekarsdoktoren.dk for at få rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde formularen på vores side – så ringer vi til dig hurtigst muligt med en billig pris.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Indhent tilbud

Ønsker du at blive ringet op med godt tilbud på renovering af badekar eller malerarbejde, så udfyd formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Badekarsdoktoren

CVR: 61221115

adresseinformation

kontaktinformation