​Hul i emalje på badekar kan repareres

​Er der gået hul i emaljen på dit badekar?

Hvis der er gået hul i emaljen på dit badekar, så står vi hos Badekarsdoktoren klar til at hjælpe dig. Du behøver nemlig ikke at investere i et helt nyt badekar, selvom emaljen på det gamle er gået i stykker. Vi er specialister inden for maling og remaljering af badekar, og vi kører både ud til opgaver for privatpersoner og erhvervskunder.

Vi dækker et stort geografisk område, idet vi tilbyder en landsdækkende service. Vi holder dog selv til i Rødovre, hvorfor vi har særligt mange opgaver i vores eget lokalområde samt i både Hvidovre og omegn, men også i Hellerup og flere andre steder på Sjælland.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for vores fag

Det er vigtigt for os, at du får et flot resultat, når du vælger at lade os stå for at reparere i et hul i emalje på dit badekar. Vi har mere end 40 års erfaring inden for vores fag, og vi er dermed specialister indenfor reparation af badekar. Dermed kan du også altid forvente, at du får et perfekt resultat i en høj kvalitet, for først når resultatet er helt perfekt, er vi klar til at forlade opgaven.

​Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning

Det kan være svært selv at vide, hvordan emaljen på et badekar kan repareres, og om det overhovedet kan lade sig gøre – og om det reelt set kan betale sig. Derfor står vi altid gerne til din rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Der er nemlig ingen grund til at skille dig af med det gamle badekar, blot fordi der er gået hul på emaljen. Det kan repareres og endda til en fordelagtig pris.

Kontakt os og få en pris på reparation af hul i emalje på badekar

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan reparere et hul i emaljen på dit badekar - Vi hjælper med en ny emalje til badekarret.

Kontakt os

kontakt badekarsdoktoren og få et uforpligtende tilbud

Uanset om det er ny emalje til badekaret eller anden form for renovering, går vi ikke fra en opgave, før resultatet er perfekt. Kvaliteten er vores varemærke, hvorfor du kan være sikker på, at dit badekar er i gode hænder.

Søg professionel hjælp mod badekar sygdomme, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave med ny emalje og renovering af badekar.

Kontakt os på telefon +45 2082 6466 eller send en e-mail til erik@badekarsdoktoren.dk.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Badekarsdoktoren

CVR-nummer: 61221115

Her ligger vi

Viemosevej 24 B, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 2082 6466

E-mail: erik@badekarsdoktoren.dk

indhent tilbud

© 2022 Badekarsdoktoren. Alle rettigheder forbeholdes.