​Reparation af badekar der giver nyt liv

​Vi er specialister i istandsættelse af badekar

Trænger dit badekar til at blive repareret eller istandsat, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Badekarsdoktoren har vi specialiseret os inden for reparation og remaljering af badekar, som vi udfører for både private og erhverv.

Fra vores egen adresse i Rødovre kører vi ofte ud til renoveringsopgaver for vores kunder i lokalområdet, Hvidovre og omegn, men vi kører også gerne til både Hellerup og mange andre steder i landet, hvis det er her, du har brug for vores hjælp.

Forlæng levetiden med en remaljering af badekar

Med en remaljering af badekar kan du blandt andet forlænge badekarrets levetid, samtidig med at du kan give det nyt liv. Det kan for eksempel være, at det er blevet gammelt, nedslidt og der er hul i emaljen på badekarret, men ellers fungerer, som det skal. Det kan også være, at du kunne tænke dig at give badekarret et nyt look, så det passer bedre ind i din indretningsstil.

Derfor skal du lade os reparere dit badekar

Der er flere konkrete fordele ved, at du lige netop bør lade os stå for din reparation og istandsættelse af badekar. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os:

  1. Vi er specialister med over 40 års erfaring
  2. Vi leverer et flot resultat i en høj kvalitet
  3. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser
  4. Vi forlader ikke opgaven, før du har et perfekt resultat
  5. Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning

​Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på reparation af badekar

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at reparere dit badekar og foretage en ny maling af badekar, eller om du i stedet bør investere i et helt nyt? Så kontakt os gerne for en indledende snak. Vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig på den nødvendige reparation af badekar, uanset om det er remaljering eller en helt anden form for istandsættelse af badekar.

Vi er specialister inden for vores fag, og vi sørger for, at dit badekar bliver så godt som nyt. Med vores hjælp kan du med andre ord trygt læne dig tilbage og nyde et dejligt afslappende bad.

Kontakt os

kontakt badekarsdoktoren og få et uforpligtende tilbud

Uanset om det er ny emalje til badekaret eller anden form for renovering, går vi ikke fra en opgave, før resultatet er perfekt. Kvaliteten er vores varemærke, hvorfor du kan være sikker på, at dit badekar er i gode hænder.

Søg professionel hjælp mod badekar sygdomme, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave med ny emalje og renovering af badekar.

Kontakt os på telefon +45 2082 6466 eller send en e-mail til erik@badekarsdoktoren.dk.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Badekarsdoktoren

CVR-nummer: 61221115

Her ligger vi

Viemosevej 24 B, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 2082 6466

E-mail: erik@badekarsdoktoren.dk

indhent tilbud

© 2022 Badekarsdoktoren. Alle rettigheder forbeholdes.